Filmbarátok Podcast

Filmbarátok Podcast #95

2016. április 01. 06:38 - freddyD

Filmbarátok Podcast #95 (2016 Április) 151 perc

Beszélgetnek: Zoly, freddyD, Gergő

Téma:

-Batman Superman ellen – Az igazság hajnala (00:49:00)
-Zootropolis (01:35:00)
-Támadás a Fehér Ház ellen (01:47:50)
-Elfújta a szél (02:04:20)




A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (139 MB) 151 perc

DIREKT link (jobb klikk, letöltés)

Mediafire link



Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu

Facebook oldal

Csatolmányok:

Honlap válogatott rövidfilmeknek:


Blacksheep és Sorter véleménye a Batman vs Supermanről

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://filmbaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr1008550284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fodor 2016.04.11. 12:51:12

Sziasztok. A Batman Superman ellen kritikában aggodalmatokat fejeztétek ki, hogy mennyivel kevesebben nézték meg a trailert, mint más filmekét, és hogy ez intő jel kellett volna hogy legyen a készítők felé. Ezt a filmet szerintem is sokan várták, nagy elvárásokat támasztottak és mivel az az aggasztó tendencia, a trailerekben elmesélik szinte az egész filmet, az emberek már nem akarnak előzetest nézni, mert frissen, egészben akarják befogadni a filmet. Emlékeztek ugye, amikor a Csillagok közt előzeteséből kihagyták Matt Damont. Aztán a filmben fölébresztik tíz év után az asztonautát, és én meg tátott szájjal: -Na ne b*sszá föl, hát ez meg hogy? Épp ezért én a Batman Superman ellen előzeteséből wonder woman minden megjelenését kihagytam volna. Az univerzumot ismerő rajongók már ráncolták volna a homlokukat, amikor az estéjen megjelenik, később meg már azon rágódnának, hogy: -Nem mondod, hogy ő is benne van? Ugye, hogy ugye?!
Szóval szerintem nem kell aggódni a trailerek statisztikái miatt, szerintem csak az "okosabb, lelkesebb" moziba járók kezdenek fölnőni az előzetesek divatos betegségeihez.
A film jó, a műsorotok még jobb, ti meg már amúgy is félisteni magasságokban vagytok. További sok sikert.
süti beállítások módosítása