Filmbarátok Podcast

Filmbarátok Audiokommentár: Török Star Wars

2018. április 17. 21:06 - freddyD

Filmbarátok Audiokommentár: Török Star Wars

 

Beszélgetnek: Blacksheep, Sorter, Gergő, freddyD

 

Az „Tune Up” Podcasttel vívott 2018-as Oscar tippversenyben a Filmbarátok alulmúltak és a Tune Up szadista hajlamaiknak hála meg kellett néznünk a Török Star Wars című 1982-es borzalmat. Mivel hiszünk a közösségi szenvedés jótékony erejében, megpróbáltuk közösen átvészelni ezt a „filmet”. Ezt láthatjátok ti is most.

 

Ez itt CSAK a mi audiokommentárunk a film 90 perc, 41 másodperces verziójához.

 

Maga az audiokommentár 00:08:13-tól kezdődik.

 

KÉSZÜLT EGY OLYAN VERZIÓ IS, AHOL EGYSZERRE LÁTHATÓ A FILM, PLUSZ MEGY A MI AUDIOKOMMENTÁRUNK IS, EZT ITT TALÁLJÁTOK EGY KÜLÖN CSATORNÁN:

INDAVIDEO LINK

 

 

Borítóképet köszönjük Gábornak!

 

A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (95 MB) 103 perc

 

DIREKT link (jobb klikk, letöltés)

 

 

Mediafire link

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://filmbaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr5813845462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Késapati Tamás 2018.04.19. 14:57:26

Én nagyon örülök minden kontentnek amit előálíítotk, de azért a "sámozott" adásokat várom a legjobban.

Úgy gondoltam, hogy most szombatra lesz új adás, érdeklődének, hogy az audikommentár miatt csúszik e vagy lesz még most hétvégéig új , számozott rész?

freddyD 2018.04.19. 17:14:12

@Késapati Tamás: Helló, számozott adást (mint ahogy az április elsejeiben bemondtam) csak a hónap végén lesz legközelebb. Az áprilisi mozis felhozatal eléggé gyenge, így egy kicsit lazítunk. Eleve az első negyedévben nagyon sok filmet néztünk, meg sok adást vettünk fel, most egy kis szusszanást megengedtünk magunknak. Az audiokommentárral együtt áprilisban így is háromszor fogunk jelentkezni :)
süti beállítások módosítása