Filmbarátok Podcast

Filmbarátok Podcast #71

2015. április 08. 21:24 - freddyD

Filmbarátok Podcast #71 (2015. Április) 176 perc

Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD

Téma:

-Halálos iramban 7 (00:43:50)
-Így neveld a sárkányodat 1 & 2 (01:20:26)
-Éjféli etetés (01:35:12)
-Végképp eltörölni (01:46:00)
-Starred Up (01:56:55)
-Bram Stoker's Dracula (02:06:50)
-A nyughatatlan (02:27:46)


A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (160 MB) 176 perc


Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu/

Facebook oldal

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://filmbaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr497351344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GregGajdos (törölt) 2015.06.10. 07:04:03

Sziasztok!
Érdekes, amit itt meséltetek az Így neveld a sárkányod rajzfilmről, végre megtudtam, hogy mit kell(ene) szeretni benne. Tegnap este néztem meg az első részt, ámulni akartam másfél órán keresztül, de én inkább csak bámultam :( Nem trollkodni akarok, de csak szokásos "nem tudok beilleszkedni, majd találok valamit amiben jó vagyok, aztán összehozom a népemet az ellenséggel" rajzfilm volt. Azon kívül vicces volt látni, hogy az Éjfúria a legnagyobb, legveszélyesebb sárkány, amit még nem is láttak. De ez a szupersárkány eleve nem is a legnagyobb, másrészt amiatt lesz életképtelen, mert hiányzik a farokművének a fele (hogy nézett volna ki, ha a Die Hard egynek vége szakad, mert McClane-nek vérzik a talpa; egy cápa sem pusztul el, ha az uszonyai megsérülnek, vígan elevickél; elefántfókák, krokodilok pláne horror sérüléseket kibírnak). Nehogy egy szupergyíkot földhöz vágjon egy ilyen. Arról nem is beszélve, hogy úgy néz ki, főleg a végén, mikor már nem voltak negatív szereplők, mint Dino a Flinstones-ból (ez a kép akkor teljesedett be, amikor ugrált a házban, mert felébredt a srác). Ha nagyon trollkodni akarok, akkor még azt említem, hogy a Boss kizárt, hogy ekkora test-szárny aránnyal repülni tudott volna, de ez abszolút lényegtelen már. Hasonló témájú filmből nekem messze jobban tetszett a ParaNorman. Pedig úgy szerettem volna szeretni, mégis az egész olyan volt, mint a főszereplő neve.
Ettől függetlenül hajrá tovább, rengeteg filmet néztem már meg, amiről itt beszéltetek és valóban fantasztikus, igazi értéket képviselő filmek voltak, ezt meg csak ki akartam írni magamból :)
süti beállítások módosítása