Filmbarátok Podcast

Filmbarátok Podcast #90

2016. január 10. 10:14 - freddyD

Filmbarátok Podcast #90

 

Filmbarátok Podcast #90 (2016 Január) 82 perc

 

Beszélgetnek: Gergő, Zoly, Blacksheep, freddyD

 

Téma:

-5 éves a Filmbarátok Podcast

 

 

 

A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (75 MB) 82 perc

 

 

Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu

 

Facebook oldal

 

Csatolmányok:

 

Zoly IMDB profilja

 

 

IMDB lista az általunk kitárgyalt filmekről!

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://filmbaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr288257732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jattila 2016.01.10. 15:56:08

Communion - Idegenek áldozata

freddyD 2016.01.10. 16:25:23

@jattila: Már sajnos megelőztek

pikto 2016.01.12. 19:43:50

Sziasztok,
Én a kezdetektől hallgatom a filmbarátokat, mindig mp3 formátumban töltöm le és vagy utazás vagy munka közben hallgatom, még a sorozatos epizódokat is letöltöttem pedig nem is nézem őket, de jó hallgatni azt amikor valakik ennyire szeretik a filmeket. Magam is nagy rajongója vagyok a filmeknek, sokat járok moziba is és természetesen más forrásokat is felhasználva nézek filmeket. Örülök annak, hogy vagytok mivel a filmes őrületemet nem szokták szeretni főleg mivel nem sok olyan ember van sajnos a közelemben akiket ennyire érdekelnének a filmek. Igaz én nem veszek részt közvetett módon a podcastben, de az hogy ennyire szeretitek azt amit én is már elég. Ajánlásotokra már megnéztem több sorozatot is pl. narcos valamint jó pár filmet.
Más,
A 30 to 30 a sport 1 és sport 2 csatornákon ment vagy megy feliratosan 30 címmel.
Nagyszerű hírnek tartom, hogy a Saul fia ilyen fantasztikus eredményeket ér el. Már évek óta nézem az oscart, de most úgy érzem egy magyar győztest is láthatok. Nagyon nagyon drukkolok nekik. DE van egy érdekes dolog, a Golden Globe után olvasgattam a neten, hogy nyert a Saul fia stb. és a magyar hozzászólások megdöbbentettek, most komolyan ennyire nem tudnak semminek örülni, csak a bántás, szinte minden harmadik emberke annyit tudott benyögni, hogy jajj megint egy holokauszt film, jajj már megint a zsidókról készítenek filmet és jajj csak ezzel tud egy magyar film olyan magasságokba eljutni, hogy oscar esélyesnek mondják. Véleményem szerint sokan akik bántják nem is látták a filmet csak fröcsögnek, mert persze azt a legkönnyebb, bántani. És beláttam, hogy freddynek volt igaza amikor régebben azt mondta, hogy ha valaki internetet akar használni valamilyen fajta tesztet kellene kitöltenie, hát nem lenne rossz dolog az tuti. Csak őrülni kellene és szurkolni neki.
Tudom nem ez a rész foglalkozott az évösszegzéssel, de akkor már ide írom az enyémet is:
Legjobb filmek, nem sorrendben, de mind moziban nézve:
Birdman, Whiplash, The voices, Mad Max, Everest, Southpaw, Youth
Nem várt pozitív hatást kiváltó filmek:
Kingsman, Child 44 (a kor és a színészek nagyon bejött, annak örültem a legjobban hogy nem csak egy nyomozós film), We are your friends (szerintem ez csak azoknak tetszett akiknek mind az elektronikus zene mind a filmek tetszenek, na én ilyen vagyok), The maze runner (mindkét része, ezt is az ajánlásotokra néztem meg és nagyon örültem hogy megtettem), Legenda (Tom Hardy, eszméletlen), Black Mass (a jó öreg Depp, nagyszerűen alakított, csak remélni tudom, hogy kilép végre a maskarából és igazi szerepeket játszik, mivel a kvalitása megvan hozzá, de érdekes hogy egy évben mutatták be a mortdecai és a black mass filmeket, azért van különbség)
Negatív élmények:
Jurassic world (elsőként hagy mondjam el, hogy imádom az első filmet, nagy kedvencem, de ez sajna csak egy másolat, és látszik a sok pénz amit rá költöttek na meg a bevétel sem utolsó, de szomorúan jöttem ki a moziból)
Star wars 7 (sajnos ez is csak egy másolat, én megértem azt is aki nagyon szereti ezt a filmet, de nekem csalódás volt. bár lehet a magyar szinkron is tette főleg az ifjú rossz hangja, ami olyan volt, mint ha egy dobozból beszélt volna a szinkronszínész és nagyon emlékeztetett arra amikor először láttam a star warst még narrátorosan. persze ez csak az én véleményem és tudom hogy nektek tetszett, de remélem tényleg csak elindítás volt ez a rész, ahogy mondtátok és a következő években fejtik ki, hogy most akkor mit is akarnak)
Van még egy film az pedig a Tágra zárt szemek, ami azért okozott nagy csalódást, bár nem tartozik a nagy filmek közé, de ilyen iszonyat unalmas, vontatott és a kelleténél hosszabb filmet már régen láttam. Pedig nem lett volna rossz, sem a színészgárda sem a történet, ne nézzétek meg, ha én is ajánlhatok valamit.
A végére lenne még egy filmecske, ha még nem láttátok még 2013-ból, ez pedig a Prince Avalanche.
A végére pedig szeretném megköszönni nektek, hogy időről időre elkészítitek nekünk ezt a nagyszerű podcastet és remélem hogy még sokáig fogjátok tudni ezt folytatni.
Üdvözlettel:
Pap Gergely

freddyD 2016.01.12. 20:26:10

@pikto: Szia!

Köszi a terjedelmes visszajelzést!

Saul fiás ellendrukkerkedésről lesz még szó, vagy most, vagy az Oscaros adásnál. Mindenesetre olyan tipikus magyaros a dolog. A legtöbben biztos nem is látták a filmet.

A Maze Runnereket (legalábbis a kettőt) pedig annyira nem is ajánlottuk :P De jó, hogy legalább egy embernek tetszett.

Tágra zárt szemeknek érdekesnek tűnő előzetese volt pedig. Lehet érdemes volna megnézni az európai eredetit (azt hiszem izlandi talán), hátha az jobban tetszik. Furcsa mód az a film a podcastben még egyszer sem lett megemlítve. Valahogy elkerült minket

üdv:freddy
süti beállítások módosítása