Filmbarátok Podcast

Filmbarátok Audiokommentár: Amerikai nindzsa 5

2020. március 23. 16:16 - freddyD

A Filmbarátok összegyűltek és közösen megnézik a legutolsó Amerikai nindzsa részt is. Amelyről kiderült, hogy eredetileg nem is az ötödik rész lett volna és hát igencsak látni a végeredményen...

 

Maga film 00:07:40-től kezdődik

 

 

A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (141 MB) 107 perc

Direkt link (jobb klikk, mentés másként) 

 

 

Mediafire link

 

Itt egy összemixelt verzió is, ahol látni a filmet és hallani a mi hangsávunkat is

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://filmbaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr3815548330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frederick2 2020.03.30. 09:53:18

Jók ezek az audiokommentárok. Jót szórakoztam rajtuk. Legfőképpen a komolyabb filmek audikommentárjai jöttek be (mint pl. "A hurok" és "A kút"). Vagyis ez jó projekt, nyomassátok! :)

Lehet adni tippeket a soron következő audikommentárokhoz?

- Szerintem a Karate kölyök-franchise hálás alapanyag lenne. :))

- Lars von Trier művészfilmjei közül néhány: mint Epidemic, Idióták, Antikrisztus, Melankólia. Mondjuk nem árt, ha ezekhez az ember bekészít némi pálinkát. Nem könnyű filmek. :P

- Bogáncs (1958): Szerintem kellemes nosztalgiaadást lehetne belőle kihozni. A jó Fekete István-adaptációk eleve hálás téma.

- Én befizetnék egy Bud Spencer - Terence Hill film audikommentárjára is. Bár tartok tőle, hogy ez a csapatból egyedül csak FreddyD-t érdekelné.

- Ace Ventura-filmek.

Csak kapásból néhány ötlet. :)
süti beállítások módosítása